ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το Fisherman Restaurant ιδρύθηκε το 2006 στη Μύκονο από τον κ. Μονογυιό και την κ. Δακτυλίδη και εδώ και σχεδόν δύο δεκαετίες ενθουσιάζει τους πελάτες του με την καλύτερη ελληνική κουζίνα. Η αρχική ονομασία του εστιατορίου ήταν “Fisherman Giorgos & Marina”, και έγινε γρήγορα γνωστό για τα παραδοσιακά και φρέσκα πιάτα με ψάρι, τα οποία αποτελούν μια πραγματική απόδειξη της αφοσίωσης της οικογένειάς μας στην ποιότητα και την αυθεντικότητα.

ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Εκεί που η παράδοση συναντά τη νεωτερικότητα σε κάθε μπουκιά.

Η φιλοσοφία μας επικεντρώνεται στο να αγκαλιάζουμε την πλούσια γαστρονομική κληρονομιά της Ελλάδας και να την εμπλουτίζουμε με μια πινελιά εκλέπτυνσης. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο φρέσκα υλικά, τα οποία προμηθευόμαστε από ντόπιους για να δημιουργήσουμε πιάτα που είναι γευστικά και θα σας μείνουν αξέχαστα. Στο Fisherman, κάθε γεύμα είναι μια γιορτή του ελληνικού πολιτισμού, από τις ηλιόλουστες γεύσεις των θαλασσινών μας μέχρι τη ζεστή φιλοξενία που προσφέρουμε σε κάθε επισκέπτη. Σήμερα, η κληρονομιά συνεχίζεται με ένα νέο, εκλεπτυσμένο μενού που δημιούργησε ο Γιώργος Μονογυιός. Αυτή η σύγχρονη επιλογή τιμά τις παραδόσεις μας, ενώ προσφέρει καινοτόμες εκδοχές σε κλασικά ελληνικά πιάτα, εξασφαλίζοντας ότι κάθε επίσκεψη στο Fisherman είναι μια μοναδική και απολαυστική γαστρονομική εμπειρία.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΟΝΟΓΥΙΟΣ - Chef

Ο κ. Μονογυιός είναι ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου και εργάζεται ως σεφ από το 1998 στην ελληνική κουζίνα. Του αρέσει να δουλεύει με ελληνικά προϊόντα με εξειδίκευση στα ψάρια και τα θαλασσινά, λόγω της τελευταίας του δουλειάς ως ψαράς. Σήμερα εργάζεται ως σεφ στο εστιατόριο προσφέροντας παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις.